Mästare9 – så här gör vi!

Senaste höst samlade det virtuella Mästare9-spelet ett rekordstort antal högstadieelever runtom i Finland för att tävla i uppgifter som kräver fiffighet och finurlighet. På grund av Coronaläget arrangeras de lokala tävlingarna virtuellt också i år.

De lokala kvaltävlingarna i Mästare9 arrangeras så att varje lag spelar ett virtuellt spel i sin egen skola under tiden 15.11-22.12.2021. Poängsumman avgör vilka av lagen som går vidare till de regionala finalerna som hålls i januari-februari. Tillsvidare planerar man att ordna de regionala finalerna som fysiska evenemang i januari-februari. Om epidemiläget hindrar att evenemangen arrangeras, väljs de lag som går vidare till slutfinalen direkt utgående från poängen i de lokala kvaltävlingarna. Finalen arrangeras i samband med Mästare2022 -evenemanget i Björneborg 17-18.5.2022 i Isomäki Arenan i Björneborg.

I år utmanar Mästare9 er att delta i ett rymningsspel med twist. Anmäl ditt lag att delta! Anmälan är öppen 25.10-12.11.2021. Instruktioner, anmälning och resultat finns på  adressen www.taitajaysi.fi

Viktigt!

Du är möjligen intresserad av

Över 350 tävlande tog sig till finalen i Mästare2022

Semifinalerna är nu bakom oss och grenarnas resultat är slutgiltiga. […]

Genomförandet av Mästare2022-semifinalerna i de tävlandes egna läroanstalter utföll väl

På grund av den rådande undantagssituationen genomfördes semifinalerna i Mästare2022 […]

Uppdaterad info gällande logi

Vi har fått väldigt många förfrågningar gällande logibokningar. Vi kommer […]

Evenemangets huvudsamarbetspartners

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.