Samarbetspartners

Kom med som samarbetspartner under evenemanget Mästare2022 Björneborg!

Yrkesutbildningens årliga storevenemang Mästare2022 Björneborg arrangeras vid Urheilukeskus i Björneborg och vid Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalue den 16 – 19.5.2022.

Syns, skapa nätverk, möt ungdomar och rekrytera nya förmågor

Företagssamarbetet har en stor betydelse för evenemangets framgång. Genom att vara med som samarbetspartner vid Mästare2022-evenemanget har man möjlighet att påverka utbildningen av framtidens yrkesproffs, synas i vimlet, skapa nätverk och rekrytera nya förmågor.

Som samarbetspartner kan man välja ett lämpligt synlighetspaket för det egna företaget eller samfundet. Man kan synas i Mästare2022-nätverksmedia, i livesändningarna eller i sidoevenemangen, hålla ett anförande på grenområdet eller delta i Evenemangstorget. Vi kan också skapa ett helt eget och unikt paket för dig och ditt företag.

Mästare2022 är den bästa mötesplatsen för studerande, företag och lärare. Se till att synas och bli ihågkommen! Tillsammans gör vi Mästare2022 till ett toppen-evenemang i Björneborg!

Partnerskapspaket

Välj ett lämpligt partnerskapspaket för ditt företag eller samfund. Som ersättning för synligheten kan ni erbjuda t.ex. maskiner, apparater, material, arbetsinsatser, pengar eller en kombination av dessa.

Man kan också delta som partner vid förverkligandet av högstadie-elevernas Mästare9 tävling eller vid Karriärtorget. Dessa båda ger riktlinjer inför valet av kommande yrke och arbetsliv. 

Bekanta dig med våra partnerskapspaket och ta kontakt!

Kontaktpersoner

Samarbetskoordinator

Susanna Virkki

susanna.virkki@winnova.fi

044 455 7748

Evenemangets huvudsamarbetspartners

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.