Opiskelijakortti Slice.fi – maksuton digitaalinen opiskelijakortti ja opiskelijaedut!

Esittelyssä Taitaja2022-pääyhteistyökumppani Slice.fi, joka on digitaalinen opiskelijakortti, sekä valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin opiskelijaetupalvelu.

Slice merkitsee kahta asiaa: oppilaitoksen näkökulmasta Slice on digitaalinen opiskelijakortti, joka vastaa oppilaitosten tarpeeseen digitalisoida omat opiskelijatodistukset vähentäen opintotoimistoilla tapahtuvaa työtä fyysisten todistusten parissa. Fyysisten opiskelijatodistusten käytön aika alkaa asteittain olla ohi – ainakin jos ammattikoulun opiskelijoilta kysytään. Puhelimessa kätevästi kulkeva, maksuton ja etänä aktivoitava virallinen opiskelijakortti, joka oikeuttaa tuhansiin opiskelijaetuihin halki Suomen, on nykyaikainen ja opiskelijoille todella mieluinen palvelu. Kortti on opiskelijalle täysin maksuton ja oman oppilaitoksen tarjoama. Riittää, että opiskelijan opinto-oikeus omassa oppilaitoksessa on voimassa, muuta ei opiskelijalta vaadita.

Digitaalisen opiskelijakortin lisäksi Slice tarkoittaa myös Suomen suurinta opiskelijaetupalvelua, joka kokoaa yli 60 paikkakunnalta tuhansien eri alojen yritysten paikallisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja kaikkien oppilaitosten opiskelijoille. Opiskelijakortti ja edut kietoutuvat siten saumattomasti yhdeksi palveluksi – ovathan opiskelijaedut juurikin se syy, miksi opiskelijakorttia halutaan käyttää!  Näin kaksi toisiaan täydentävää tekijää, opiskelijakortti ja opiskelijaedut, on koottu yhteen opiskelijoille täysin maksuttomaan ja teknisesti toimivaan palveluun.

Slice on tarkoitettu kaikille opiskelijoille läpi Suomen, toisesta asteesta korkeakouluihin. Slice on vuodesta 2017 alkaen toiminut kotimainen Avainlippu-tunnuksen omaava opiskelijapalvelu, jonka kasvu on ollut erittäin voimakasta vuodesta toiseen. Menestyksen takana ovat olleet Slicen kokoamat opiskelijaedut sekä opiskelijakortin paikallinen joustava tekninen räätälöinti. Pandemiasta huolimatta palvelu on kasvanut ja viime vuonna yritys sijoittui Kauppalehden valtakunnallisessa Menestyjät-rankingissa sijalle 13.

Esimerkki Slicen digitaalisesta opiskelijakortista.

Digitaalinen opiskelijakortti on nykyaikaa. Opiskelijakortin digitalisointi vähentää opintotoimistojen työtaakkaa ja säästää aikaa, kun opiskelijat voivat aktivoida maksuttoman opiskelijakortin vaikkapa omalta kotisohvaltaan. Tämä palvelee oppilaitoksen lisäksi myös opiskelijaa, kun Slicen avulla säästää aikaa ja rahaa, ja saa kerralla käyttöönsä tuhannet opiskelijaedut halki Suomen. Etenkin pandemian aikana digitaalisen opiskelijakortin suosio on ollut räjähdysmäisessä kasvussa, kun turhaa fyysistä asiointia ja liikkumista on haluttu välttää. Slicen virallinen opiskelijakortti on Kelan, Matkahuollon ja VR:n hyväksymä ja sen sisältöä räätälöidään aina paikkakunta- ja oppilaitoskohtaisesti.

Slice-paikkakuntien kasvu vuosittain.

Slicen opiskelijakortti on opiskelijoille aina maksuton. Digitaalinen opiskelijakortti pysyy huomattavasti helpommin tallessa kuin fyysiset todistukset, eikä sitä tarvitse uusia, vaan se on aina mukana, kun korttia halutaan käyttää. Opiskelijakortilla opiskelija voi todistaa oikeutensa tuhansiin opiskelijaetuihin kätevästi halki Suomen. 

Mikäli oppilaitoksellasi ei vielä ole Slicen digitaalista korttia käytössä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)slice.fi tai jätä yhteydenottopyyntö osoitteessa slice.fi/liity niin kerromme mielellämme lisää.

Slicen liikevaihdon kasvu vuosittain.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.