Taitaja Live

Taitaja2022-tapahtumaa voi seurata kattavasti myös verkon välityksellä. Tapahtuman avajaiset sekä juhlallinen päättäjäistilaisuus striimataan livenä Taitaja-tapahtuman YouTube-kanavalle. Lisäksi Taitaja9-kilpailun tiukkaa finaalitaistoa voi seurata livenä myös kotisohvilta ja mielenkiintoisia seminaareja pääsee seuraamaan etäyhteyksillä. Kaiken tämän lisäksi pääset virittäytymään kisatunnelmaan TaitajaTV:n kautta. Lue tarkemmat tiedot alta!

Avajaiset

Taitaja2022-tapahtuman avajaisia voi seurata livenä 16.5. klo 17.45 alkaen Taitaja-tapahtuman YouTube-kanavalta. Avajaisten ohjelmaan voit tutustua täällä.

Avajaislähetykseen tästä linkistä.

TaitajaTV

TaitajaTV tuo tapahtumatunnelman sinne, missä ikinä oletkaan! Päivittäisissä lähetyksissä pääset seuraamaan SM-kilpailulajeja sekä kuulemaan paljon kumppaneiden mietteitä tulevaisuuden osaajista, ammatillisesta koulutuksesta ja muista ajankohtaisista aiheista. TaitajaTV:n juontaa Kaisa Löfgren. Katso lähetysajat alta ja hyppää mukaan Taitaja-tunnelmaan klikkaamalla linkkiä.

Taitaja9-loppukilpailu

Taitaja9-kilpailun valtakunnallinen finaali mittelöidään keskiviikkona 18.5. klo 14.30 alkaen.

Lähetykseen tästä linkistä.

Seminaarit

Seminaarit keräävät joukon mielenkiintoisia puhujia jakamaan ajatuksiaan ja osaamistaan Taitaja2022-tapahtumaan. Voit seurata seminaareja etäyhteydellä, katso aikataulut alta! Seminaarien puhujat ja tarkemmat ohjelmat löydät täältä.

Päättäjäiset

Taitaja2022-tapahtuma huipentuu päättäjäisiin torstaina 19.5. klo 14.45 alkaen. Tutustu päättäjäisten ohjelmaan täällä.

Päättäjäislähetykseen tästä linkistä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.