Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan työllistäjänä ja tuotevalikoiman valmistajana koemme, että meillä on selvä rooli sähköalan uuden polven kannustamisessa.  

Sähkö on kirjaimellisesti kaiken elämän voima. Viime kuukausien vavahduttavat tapahtumat ovat osoittaneet, että se on myös keskeisin kestävän yhteiskunnan ja ihmisten elämänlaadun voima. Siksi tulevaisuutta ilman sähköalan osaajia on mahdoton kuvitella. Tulevaisuuden osaamisen perusta rakennetaan oppilaitoksissa, ja Taitaja-kilpailu antaa alan uudelle polvelle tärkeän näytönpaikan ja tukee nuorten osaajien motivaatiota taitojensa hiomiseen huippukuntoon.

Me Prysmian Groupissa elämme henkilöstömme osaamisesta. Meille on tärkeää, että toimintaympäristössämme kasvaa jatkuvasti uusia sähköalan Taitajia, joista osa haluaa aikanaan hyödyntää ammattitaitoaan palveluksessamme, ja joiden kehittymistä alallaan voimme edelleen tukea omissa koulutusohjelmissamme. Tämän päivän Taitajat ovat huomisen huippuammattilaisia.

Missä sähköä, siellä kaapeleita

Prysmian Groupin juuret Suomessa ulottuvat 110 vuoden taakse. Kukaan ei kuitenkaan osannut tuolloin ennakoida sitä tapaa, jolla kaapeliteknologia tulisi mullistamaan historiaa niin teknisten innovaatioiden kuin koko yhteiskunnan ja elämäntavan tasolla. Kaapelit eivät yhdistä vain koteja, työpaikkoja ja ihmisten arkisia askareita. Ne yhdistävät mantereita ja kansakuntia – ja toimivat kantavana perustana niin kansainvälisen talouden kuin arvoyhteisöjen toiminnalle. Ne mahdollistavat vastuullisesti tuotetun energian siirron ja rajat ylittävän tietoyhteiskunnan toiminnan, ja avaavat näin uusia mahdollisuuksia myös maailmanlaajuisten kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen. Kaapeleiden varassa on paljon. Siksi korkea osaaminen ja laatu ratkaisevat. Prysmian Group Finland toimii tämän kehityksen eturintamassa osana yhtiön maailmanlaajuista 30 000 huippuammattilaisen joukkoa, jossa on tilaa myös tulevaisuuden Taitajille.  

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Taitaja2022 on hieno läpileikkaus tulevaisuuden suomalaisesta osaamisesta

Mateko / CE Rental on tulevaisuuden osaajalle reilu ja vakaa […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.