Taitaja2022 on hieno läpileikkaus tulevaisuuden suomalaisesta osaamisesta

Mateko / CE Rental on tulevaisuuden osaajalle reilu ja vakaa työnantaja, jossa asiakkaan näkökulma on kaiken tekemisen perusta. Asiakkaan kalustosta huolehtiminen vaatii meiltä paljon, joten osaamisen on oltava kunnossa. Osaaminen on sen verran laaja kokonaisuus, että siitä kilpaileminen ei ole täysin yksiselitteistä. Taitaja2022 on joka tapauksessa hieno läpileikkaus tulevaisuuden suomalaisesta osaamisesta, ja tässä konseptissa me olemme ilolla mukana.

Konekaupan ja -vuokrauksen ammattilaisina meidän on pidettävä huolta myös tulevaisuudesta. Koneiden on vastattava tulevaisuuden vaatimuksiin tehokkaina ja lisäarvoa tuottavina työvälineinä. Samalla meidän on oltava aallonharjalla nykyajan ympäristövaatimuksissa.

Jokaisen eteenpäin menevän yrityksen visioon kuuluu myös henkilökunnan hyvinvoinnista ja osaamisesta huolehtiminen. Meille osaava henkilökunta on yrityksen tukijalka ja jokapäiväinen ilon lähde. Siksi haluamme tehdä yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa ja omalta osaltamme myötävaikuttaa siihen, että alan osaajat eivät lopu tulevaisuudessakaan Suomesta.

Nuorille Taitaja2022 on varmasti mieleen jäävä elämys. Kun opittuja taitoja pääsee soveltamaan tällaisessa kilpailussa ja myöhemmin työelämässä, on koulutus täyttänyt tarkoituksensa. Meille on ensiarvoisen tärkeää olla yhteistyössä nykyisten ja tulevien asiantuntijoiden ja osaajien kanssa. Oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö on tulevaisuuteen sijoittamista.

Taitaja2022 on meillekin näyteikkuna tulevaisuuteen. Haluamme olla yhä tiiviimmässä yhteistyössä oppilaitosten kanssa, ja Taitaja antaa siihen loistavan mahdollisuuden.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.