Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä pääyhteistyökumppanina Taitaja-kilpailussa. Olemme jälleen ilolla mukana, kun Taitaja2022 valloittaa Satakunnan helmen eli Porin. Huikea skaala osaamista on luvassa nuorten mitellessä ammattitaidon Suomen mestaruuksista. Lisäksi Taitajat-tapahtuma tarjoaa loistavan verkostoitumispaikan opiskelijoille, oppilaitoksille sekä yrityksille. Meille Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle Taitaja-tapahtuma ja itse Taitajat ovatkin tärkeitä monesta syystä.

Meillä on pitkät perinteet Taitaja-kilpailujen parissa ja mukaan hyppääminen tänäkin vuonna oli itsestään selvää. Koemme tapahtuman olevan erinomainen tilaisuus tukea ammattiin opiskelevia nuoria. Jokainen ala tarvitsee omat taitajansa, joten heidän nostamisensa esiin on kullanarvoista. Tapahtuma toimii myös kipinän antajana nuorille, jotta he löytäisivät ja voisivat vahvistaa omaa juttuaan. Meille on tärkeää tarjota nuorille tukea ja näkymiä tulevaisuuden mahdollisuuksiin jakamalla omaa osaamistamme Taitaja-tapahtumassa.

Lisäksi on hienoa olla vuosi toisensa jälkeen mahdollistamassa tapahtumaa, joka toimii opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikkana. Wihuri Oy Tekninen Kauppa työllistää yli 500 alansa asiantuntijaa ympäri Suomea, joten työmahdollisuuksista kertominen tulevaisuuden osaajille on tärkeää. Meillä huippuosaajia arvostetaan ja työntekijöiden kannustaminen uusien haasteiden pariin yrityksen sisällä on arkipäivää. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä monialakonsernia Wihuria, jonka leivissä työskentelee monipuolisesti noin 5400 eri alojen ammattilaista. Erilaisia urapolkuja on siis rutkasti tarjolla nuorille taitajille.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa odottaa Taitaja2022-tapahtumalta erityisesti hyviä kohtaamisia ja toivottaa onnea sekä menestystä kisaajille. Nähdään Porissa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Taitaja2022 on hieno läpileikkaus tulevaisuuden suomalaisesta osaamisesta

Mateko / CE Rental on tulevaisuuden osaajalle reilu ja vakaa […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.