Grenvis semifinalinfo inför Mästare2022 har publicerats

Semifinalerna i Mästare2022 arrangeras vid läroanstalter runtom i Finland under vecka 5. Grenvis semifinalinfo har nu publicerats och via webbsidan för varje gren kan man bekanta sig med uppgiftsbeskrivningen för den ifrågavarande grenen samt exempelvis med bedömningskriterierna och material och maskiner som används i tävlingen.

De studerande som tävlar i semifinalerna kommer under de närmaste dagarna också att få en officiell tävlingsinbjudan med närmare anvisningar om semifinaldagens innehåll. Inbjudningarna kommer direkt från semifinalarrangören i den egna grenen.

En stor skara studerande tar mått av varandra i semifinalerna runtom i Finland. Sammanlagt över 1400 tävlande eftersträvar att i sin gren komma till finalen, som avgörs under Mästare2022-evenemanget i Björneborg i maj nästa år. Listan på vilka tävlande som nått finalen publiceras på webbsajten för Mästare2022 i början av mars.

Mer info:

Mer info om de praktiska arrangemangen av semifinalerna får du av semifinalkoordinatorn i din egen gren och av semifinalarrangörernas kontaktpersoner. Kontaktuppgifterna finns på de grenvisa semifinalsidorna: https://taitaja2022.fi/sv/grenar/

Du är möjligen intresserad av

Över 350 tävlande tog sig till finalen i Mästare2022

Semifinalerna är nu bakom oss och grenarnas resultat är slutgiltiga. […]

Genomförandet av Mästare2022-semifinalerna i de tävlandes egna läroanstalter utföll väl

På grund av den rådande undantagssituationen genomfördes semifinalerna i Mästare2022 […]

Uppdaterad info gällande logi

Vi har fått väldigt många förfrågningar gällande logibokningar. Vi kommer […]

Evenemangets huvudsamarbetspartners

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.