Matka kohti Taitaja2022 Pori -tapahtumaa on alkanut!

Taitaja2022-tapahtuma järjestetään Porissa 16.-19.5.2022. Tapahtumapaikkana toimii Porin urheilukeskus, Isomäki ja Länsi-Suomen pelastusharjoitusalue. Tapahtuma kokoaa yhteen maan ammattitaitajat kisaamaan Suomen mestaruuksista Porissa. Tervetuloa mukaan seuraamaan ainutlaatuista tapahtumaa Satakunnassa ensimmäistä kertaa!

Täysin uudenlainen tilanne maailmalla tuo mukanaan myös mahdollisuuksia – tavoitteenamme on päästä järjestämään ensimmäinen 2020-luvun suurtapahtuma. Tule mukaan seuraamaan kilpailuja ja oheistapahtumia! 

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan ammattitaidon alle 22-vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Suurtapahtumassa nähdään myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja sekä mittelöidään yläkoululaisten teknisiä sekä kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu. Mukana on myös ikärajattomia lajeja (floristiikka, puhdistuspalvelu, hyvinvointiteknologia ja viherrakentaminen). Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Taitaja2022 Pori -tapahtuman kokoaviksi teemoiksi on valittu automaatio ja robotiikka sekä #työniloa. 

Tapahtuman kävijätavoite on 40 000 – olethan yksi heistä!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman päävastuullinen toimija on Länsirannikon Koulutus Oy WinNova. Yhteistyökumppanina toimii Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedu, unohtamatta tietenkään lukuisia muita mukana olevia kumppaneita. Suomessa ammattitaitokilpailutoimintaa koordinoi Skills Finland ry. 

Ota Taitaja-tilit seurantaan sosiaalisessa mediassa ja lähde mukaan matkalle kohti kevättä 2022!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.