Taitaja2022-semifinaalit toteutettiin onnistuneesti kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Taitaja2022-semifinaalit toteutettiin hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin viikkojen 5–7 aikana. Semifinaaleissa kilpaili yhteensä lähes 1500 opiskelijaa 44 eri lajissa.

Semifinaaleja on kilpailtu edeltävien viikkojen aikana ympäri Suomen. Kilpailijat suorittivat semifinaalitehtävät omissa oppilaitoksissaan ja niissä parhaiten menestyneet jatkavat matkaansa kohti Porissa järjestettäviä finaaleja. Ponnistus on ollut lajitoimijoille ja oppilaitoksille suuri, mutta siitä huolimatta semifinaalitehtävien suunnittelu ja käytännön toteutus onnistui mallikkaasti.

”Taitaja2022-semifinaalit olivat todellinen osaamisen näyttö niin taitavilta ammatillisen koulutuksen opiskelijoilta kuin heidän opettajiltaan. Toteutuneet semifinaalit olivat myös osoitus semifinaalikoordinaattoreiden ja lajivastaavien osaamisesta sekä nopeasta sopeutumisesta muuttuneeseen tilanteeseen. Kiitos Taitaja2022-finaalien mahdollistamisesta!’’, summaa Taitaja2022-kilpailupäällikkö Tuomas Mäki-Ontto.

Lista kaikkien lajien finalisteista julkaistaan Taitaja2022-sivustolla viimeistään maanantaina 7.3.

Työnilolla kohti Taitaja2022-tapahtumaa

Työntäyteisten semifinaaliviikkojen jälkeen on aika siirtää katseet kohti kevättä ja Taitaja2022-tapahtumaa. Suurtapahtuman suunnittelu ja järjestelyt etenevät vauhdikkaasti. Lajien osalta käynnissä on jo finaalitehtävien valmistelu.

’’Menemme hyvällä ja innokkaan odottavaisella fiiliksellä kohti tapahtumaa ja tällä hetkellä lajissamme onkin työn alla finaalitehtävien viimeistely’’, kertoo puhdistuspalvelun lajivastaava Tuija Peni.

Lajikohtaiset finaalisivut avataan tiistaina 15.3. Finaalisivuilta löytyy tehtäväkuvauksien ja -moduulien lisäksi tietoa käytännön ohjeista, lajin aikataulusta ja finaalin tuomaristosta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.