Taitaja2022-semifinaalit lähestyvät

Taitaja2022-semifinaaleiden ilmoittautumisaika on 4.–29.10.2021. Kilpailulajeja on 45, joista kolme on TaitajaPLUS-lajeja. Tervetuloa mukaan innostavalle ja maailmaa avaavalle Taitaja-matkalle.

Taitajaan voivat osallistua kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat nuoret. Ikärajattomia lajeja on viisi: CAD-suunnittelu, floristiikka, puhdistuspalvelu, hyvinvointiteknologia ja viherrakentaminen. TaitajaPLUS-lajeissa ei ole ikärajaa, ja niihin voivat osallistua erityisen tuen päätöksen saaneet opiskelijat.

Lähde mukaan Taitaja-matkalle!

Joukkueenjohtaja ilmoittaa oppilaitoksen kaikki kilpailijat yhdellä lomakkeella Skills Finlandille. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja -lomakkeet lähetetään sähköpostitse oppilaitosten joukkueenjohtajille ennen ilmoittautumisaikaa. Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää semifinaaliin osallistumista.

Semifinaalit pidetään oppilaitoksissa ympäri Suomen 31.1.-4.2.2022. Taitaja2022-SM-finaali on Porissa 16.–19.5.2022. Alustavat semifinaalipaikkakunnat lajeittain julkaistaan myöhemmin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.