Semifinaalit poikkeusajassa vaativat hyvää tiedonkulkua!

Taitaja2022-semifinaalit järjestetään läpi Suomen 31.1.–4.2.2022 reilun 60 koulutuksen järjestäjän voimin, jakautuen vielä suurempaan määrään oppilaitosten toimipisteitä. 

Poikkeusajan jatkuessa Taitaja2022-semifinaalit ja niiden järjestäminen vaatii erityistä huolellisuutta jokaisen toimijan terveysturvallisuuden eteen. Semifinaalit pyritään järjestämään suunnitellusti, mutta ymmärrettävästi nopeitakin muutoksia voi tulla. 

Taitaja2022-toimistosta käsin ei voida laatia koko Suomen kattavia terveysturvallisuusohjeita, vaan semifinaaleja järjestävillä koulutuksen järjestäjillä on tässä keskeinen rooli. Jokainen koulutuksen järjestäjä tietää ja tuntee oman alueensa ajankohtaisen ohjeistuksen parhaiten.

Näin ollen semifinaalia järjestävän oppilaitoksen, sinne saapuvien kilpailijoiden sekä vierailijoiden tulee olla hyvin tietoisia vallitsevista ja ajankohtaisista ohjeistuksista. Tässä tiedottamisessa semifinaalia järjestävällä oppilaitoksella keskeinen rooli. Yleisiin kysymyksiin vastaa Taitaja2022-toimisto. 

Joukkueenjohtajille pidetään ajankohtaiskatsaus semifinaaleihin 24.1.2022 klo 13.00 Teamsissä ja heti joulun jälkeen lähetetään lisätietoa myös joukkueenjohtajakirjeessä. Kutsun ajankohtaiskatsaukseen lähettää vielä ennen vuodenvaihdetta Taitaja2022 kilpailupäällikkö Tuomas Mäki-Ontto.

Pyrimme valmistautumaan kaikkeen mahdollisimman hyvin, mutta meistä riippumattomista tekijöistä kaikkeen ei löydy vastauksia, ainakaan vielä.  

Lisätietoja:

Kilpailupäällikkö

Tuomas Mäki-Ontto

tuomas.maki-ontto@sataedu.fi

040 199 4401

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.