Tulevaisuuden hiusalan ammattilaisten luottokumppani

Four Reasons: ihmeellinen, ihana, itsensä näköinen (ihan niin kuin sinäkin). Jo perustamisestaan lähtien, vuodesta 1997, Four Reasons on kulkenut omaa polkuaan. Olemme kulkeneet vastavirtaan, tehneet asioita rohkeasti omalla tavallamme ja riemuinneet erilaisuudestamme kauneusihanteista välittämättä.

Vuonna 2018 päätimme ottaa askelen eteenpäin monimuotoisuuden puolesta ja asettua kampaamoalan eturintamaan puolustamaan jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Tutkimme hiustuotteiden käyttöä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa ja pistimme merkille, kuinka suuri merkitys hiuksilla on ihmisten fiiliksen luojana ja jopa itsetunnon kohottajana. Sanonta: ”Tukka hyvin, kaikki hyvin”, ei ole tuulesta temmattu!

Tavoitteena kampaamoalan hyvinvoivimmat asiakkaat

Kahdessa vuosikymmenessä olemme kasvaneet lujalla työllä Suomen menestyksekkäimmäksi kampaamoalan yritykseksi, jolla on alan tyytyväisimmät asiakkaat. Asiakastyytyväisyyttä mittaamme vuosittain kampaamoalan yrityskuvatutkimuksella. Koronapandemian aikana huolemme asiakkaidemme hyvinvoinnista on kasvanut ja siksi olemme asettaneet yhdeksi tavoitteeksemme “kampaamoalan hyvinvoivimmat asiakkaat”.

Suurimpien saavutusten takaa löytyy usein joukko intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, yhteen hiileen puhaltavia ammattilaisia. Harvoin kuulee kenenkään nousseen menestykseen täysin yksin ja omillaan. Me olemme enemmänkin perhe kuin liikeyritys, ja ehkä siksi meistä on hitsautunut myös Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella palkittu kauneusalan työyhteisö. Me kaikki tarvitsemme toisiamme kasvaaksemme, kehittyäksemme ja antaaksemme parhaimpamme!

Tästä syystä olemme toistamiseen mukana Taitaja-pääyhteistyökumppanina. Me tukkurina tarjoamme mahdollisimman laajan valikoiman ja kehitämme lisää tuotteita jatkuvasti, jotta sinä – tuleva hiusalan ammattilainen – voisit palvella kampaajana ihmisiä (hius)tyypistä riippumatta.

Tervetuloa mukaan! Tai kuten meillä sanotaan: Join the rebellion!

Tiesithän, että hiusalan opiskelijana sinulla on mahdollisuus osallistua e-koulutuksiimme täysin ilmaiseksi? Riittää, että kirjaudut opiskelijana ammattilaissivullemme täällä. Mikäli et ole hiusalan opiskelija, ei hätää! Löydät parhaat hiusvinkit nettisivuiltamme tai seuraamalla meitä some-kanavissamme Instagramissa @fourreasons ja Facebookissa Four Reasons.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.