Taitaja, Vuoden Kokki ja Bocuse d’Or – Metos mukana koko gastronomisessa kilpailupolussa

Kuten kaikessa huippu-urheilussa, tulee kehityksen olla alati nousujohteista. Oppilaitosten välisiä suomenmestaruuskilpailuja seuraa kokkien varsinainen suomenmestaruustason kilpailu ja huipentumana maailmanmestaruudesta kilpaileminen. Tätä polkua, joka on myös hyvin esillä Suomen gastronomian kehityksessä ja vahvistamisessa, pitää olla mukana voimakkaasti tukemassa, jokaisessa vaiheessa. Ensin Taitaja-kilpailussa, sitten Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa ja lopuksi Bocuse d’Or -maailmanmestaruudesta kilpailtaessa.

Kaikessa kilpailutoiminnassa on tärkeää, että laitteet ja välineet ovat yhdenmukaiset, oli kyseessä kansallinen tai maailmanluokan huippukilpailu. Me Metoksella olemme varustaneet, suunnitelleet ja toimittaneet kilpailukeittiöt jo vuosien ajan erityyppisiin kilpailuihin. Keittiöissä on paras mahdollinen teknologia ja ergonomia, mahdollistaen olosuhteet parhaalle sijoitukselle mitä tekniikalla vain voi saada. Tämä sama ajatusmaailma ja toteutus on myös Taitaja-kilpailujen Tarjoilija- ja Leipuri-kilpailuissa mukana. Meille on erityisen tärkeää kilpailla huippulaitteilla ja -välineillä alusta alkaen, näin voimme seurata suorituksien kehitystä kilpailupolun joka vaiheessa.

Metos on ammattikeittiölaitteiden osaaja, joka on ollut jo 100-vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Tarjoamme kokonaispalvelua eli saat samasta paikasta kaiken tarvitsemasi. Metoksen valikoimasta löydät kestävät ja pitkäikäiset laitteet ammattikeittiöön, oli keittiösi pieni tai suuri, kahvila, ravintola, myymäläkeittiö tai suurkeittiö. Käytettävissäsi on markkinoiden laajin tuotevalikoima ja kattavin palvelupaketti. Laadukkaat laitteet yhdessä suunnittelu-, koulutus- ja huoltopalveluiden kanssa antavat eväät toimivaan ruokatuotantoon.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.