Nuorissa on tulevaisuus

Kemppi on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan tukemassa Taitaja-kilpailua Levy- ja hitsaus sekä Autokorinkorjaus -lajiohjausryhmissä ja tuomaroinnissa sekä toimittanut hitsauslaitteet kilpailijoiden käyttöön. ”Pidämme tärkeänä tukea nuoria alalle kouluttautuvia”, kertoo Aarno Laine, Myyntijohtaja, Kotimaan myynti.

Kemppi on toiminut aktiivisesti oppilaitosten tukena järjestäen erilaisia koulutuspäiviä niin opiskelijoille kuin kouluttajillekin. Asiantuntijamme käyvät pitämässä oppitunteja ja koulutuksia oppilaitoksissa. Vuonna 2019 Kemppi toteutti Suomen hitsausteknillisen yhdistyksen kanssa valtakunnallisen kiertueen, jonka yhtenä tarkoituksena oli jakaa tietoa yläkouluikäisille metallialasta ja erityisesti hitsaavan teollisuuden työtehtävistä.

Koemme tärkeäksi tukea myös ammattioppilaitosten ja yläkoulujen opettajia sekä kouluttajia, jotta heillä olisi viimeisimmät tiedot ja taidot hitsausalalta. Yläkoulujen teknisten töiden opettajilla on suuri rooli nuorten hakeutumisessa metallialalle.   

Näemme Taitaja-kilpailun tärkeänä osana toimintaamme, koska se tuo nuorille tietoa, minkälainen hitsaajan ammatti nykypäivänä on. Kemppi on panostanut tuotekehityksessään hitsauskoneiden käyttöliittymään ja tuonut käyttäjille entistä enemmän mobiililaitteiden kaltaisia käyttöliittymiä.

Oppilaitosten kouluttajille Kemppi tarjoaa koulutusmateriaalipankkia Kemppi Academyä. Materiaalipankki pitää sisällään prosessikohtaista nykyaikaista ja laadukasta oppimateriaalia.

Yrityksellämme on kummiluokkatoimintaa, jonka tarkoituksena on tutustuttaa nuoria ennen ammatinvalintaa metalli- ja hitsausalaan. Toiminta pitää sisällään Kempin henkilökunnan vierailuita oppilaitokseen ja oppilaiden vierailupäiviä Kempin toimitiloihin.

”Kotimaisena globaalina yrityksenä Kemppi haluaa olla tukemassa suomalaista metalliteollisuutta tukemalla alan oppilaitoksia. Nuorissa on Suomen tulevaisuus”, toteaa Aarno Laine.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.