Mielenkiintoinen Taitaja2022-tapahtuma luo mahdollisuuksia ympärilleen

Haluamme olla Porin Taitaja-tapahtuman pääyhteiskumppani, koska meille on jo arvopohjan kautta tärkeää olla hyvä satakuntalainen, ja mielestäni Taitaja-tapahtuma tekee todeksi tätä tärkeää arvoamme. Taitaja-tapahtuma tuo Poriin ja Satakuntaan uudenlaista virettä, yhteistyötä, tekemisen meininkiä, voittoja, oppimista sekä osaamista ja vahvistaa tietenkin paikallista eri tahojen yhteistyötä.

Satakunnan hyvinvointi ja menestys myös tulevaisuudessa pohjautuu pitkälti vetovoimaamme houkutella nuoria muuttamaan tänne, ja pitämään täällä jo olevista nuorista kiinni. Nuorissa on tulevaisuutemme avaimet. Taitaja-tapahtuma luo tähän alueellisen vetovoiman näyttöön oivallisen alustan. Osaava väki taustajoukkoineen saapuu paikalle ja meidän on silloin näytettävä mihin Satakunnasta on.

Satakunnan Osuuskauppa on Taitaja-tapahtumassa monessa mukana. Osaavaa henkilökuntaamme on tuomaroimassa monissa eri alojen kilpailuissa ja olemme mukana myös mm. lajien ja tapahtumapaikkojen rakentamisessa.

Tärkeä Taitaja-hankkeeseen liittyvä asia on myös yrityksen ja oppilaitosten välisen yhteistyön tiivistyminen ja konkreettisten muotojen saavuttaminen. Olemme toki tehneet oppilaitosyhteistyötä Sataedun ja Winnovan kanssa jo ennen Taitaja-hankettakin, mutta hankkeen myötä siirrymme aivan uudelle tasolle ja hyvin moni asia ja tekeminen löytää uuden uran ja tunnistettavat kasvot. Siitä on aina molemminpuolinen hyöty.

Meillä Satakunnan Osuuskaupassa halutaan elää todeksi yrityskulttuurimme ydintä, sitä että ihminen on kaiken keskiössä, sekä asiakkaana että henkilöstönä. Haluamme huolehtia sekä pidosta, jotta nykyinen henkilöstömme viihtyisi meillä edelleen töissä, että vedosta, jotta olisimme mahdollisimman houkutteleva vaihtoehto nuorelle ammattilaiselle, joka aloittelee työuraansa. Taitaja2022 auttaa myös Satakunnan Osuuskauppaa tuomaan esille vetovoimatekijöitään kisaan saapuvien nuorten keskuudessa.

Loppuun annan lupauksen: Satakunnan Osuuskauppa tarjoaa omiin toimialoihinsa liittyvissä lajikisoissa jokaiselle lajivoittajalle vakituisen työpaikan. Tervetuloa Taitaja-kisaan!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.