Kun nuori puhuu nuorelle, viesti välittyy aidommin – Nuoret ammattiin opiskelevat tekevät tärkeää työtä teknologia-alan MyTech-lähettiläinä

Teknologiateollisuuden vetovoimatyön tavoitteena on tuoda esiin teknologia-alan monipuolisia mahdollisuuksia opiskelu- ja työpaikkana, erityisesti nuorille. Suomalaiset teknologiayritykset tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa monipuolista osaamista ja parhaat osaajat.

Teknologia-alan työt eivät yleensä näy nuorten arjessa samalla tavalla kuin monet muut ammatit. Nuoret kaipaavatkin omakohtaisia kokemuksia teknologia-alan opinnoista ja töistä. Siksi koulutamme MyTech-lähettiläitä!

MyTech-lähettiläät ovat tekniikan alan ammatillisen koulutuksen opiskelijoita ympäri Suomen. He kertovat yläkoululaisille, millaista opiskelu tekniikan alalla on ja millaisia mahdollisuuksia teknologiateollisuudessa työskentely tarjoaa nuorille. Koulujen oppilaanohjaajat ja opettajat voivat pyytää lähettilään vierailulle kouluun ottamalla yhteyttä ammatillisen oppilaitoksen yhteyshenkilöön.

Kun nuori puhuu nuorelle, viesti välittyy aidommin ja herkemmin.

MyTech-lähettiläitä on koulutettu vuodesta 2019. Syksyllä 2022 koulutus järjestetään etänä kolmessa osassa näyttelijä Ernest Lawsonin johdolla. Ensimmäinen 4.10., toinen 11.10. ja kolmas 1.11. Tekniikan alan ammattioppilaitokset ympäri Suomen ovat tervetulleita mukaan koulutuksiin!

MyTech-lähettiläät saavat itse kokemuksesta esiintymisvalmiutta ja -varmuutta huippuopettajan johdolla, palaute Ernestin koulutuksista on ollut huippuhyvää. Tässä loistomahdollisuus siis kaikille tekniikan alan ammattiin opiskeleville!

Tietoa MyTech-lähettiläistä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.