Hei Taitajat ja terveisiä Honkajoelta!

Rentti on Honkajoella 1998 perustettu maanrakennuskoneiden maahantuontiin, myyntiin ja vuokraukseen keskittynyt alan uranuurtaja.

Viimeisten reilun 20 vuoden aikana olemme kasvaneet pienestä yrityksestä lähes 20 miljoonan euron liikevaihdolla pyöriväksi yritykseksi, joka tällä hetkellä työllistää yli 30 henkilöä neljällä eri toimipisteellä ympäri Suomea.

Satakunnan vuoden yritykseksi meidät valittiin 2020. Valinta perustui mm. siihen, että Rentti on kolmen vuoden aikana luonut valtakunnallisen jakeluverkon, mikä näkyy myös vahvana liikevaihdon kehityksenä. Kovasta kasvusta huolimatta myös liikevoitto on pysynyt vahvana. Kasvuun on päästy onnistuneilla rekrytoinneilla sekä laadukkailla ja valikoiduilla kone-edustuksilla.

Rentti tunnetaan valtakunnallisesti luotettavana kauppakumppanina ja hyvänä asiakaspalveluosaajana. Rentin arvot ja toiminnan kivijalka kiteytyvät mottoon ”Tehdään niin kuin luvataan”.

Koemme olevamme hieno esimerkki siitä, minkälaista tahtoa ja osaamista meiltä löytyy Satakunnasta ja miten myös täältä voidaan ponnistaa kohti isompia markkinoita. Tästä syystä haluamme olla mukana myös Taitaja2022-tapahtumassa tukemassa satakuntalaista, ja suomalaista, osaamista.

Nähdään tapahtumassa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ilo ja kunnia olla mukana ammattimaisessa tapahtumassa

Rajupaja ja Vuokrakaluste olivat mukana tuottamassa Taitaja 2022 -tapahtuman kokonaisilmettä […]

Missä ihmisiä, siellä sähköä

Prysmian Group Finland on jälleen tukemassa Taitaja-kilpailua. Suomen johtavana kaapelialan […]

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tukee Taitajia ja tarjoaa mahdollisuuksia

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo saanut vuosia toimia yhtenä […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.