Taitaja2022 jalkautuu myös Pelastusharjoitusalueelle

Taitaja2022-tapahtuma jalkautuu myös Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle (Turvallisuuskeskus). Pelastusharjoitusalue (Peha) sijaitsee muutaman kilometrin päässä Isomäen urheilukeskuksesta ja maksuttomat nonstop-bussimme kuljettavat yleisöä myös sinne.

Pehan ohjelmassa on SM-kilpailulajien (ajoneuvotekniikka, autokorinkorjaus, kuljetuslogistiikka, Hämeenlinnasta striimattava automaalaus ja turvapalvelu) ja näytöslajien (lentokonehuolto ja merenkulku) lisäksi myös Viranomaispäivä. Yleisö pääsee tiistaina 17.5. ja keskiviikkona 18.5. tutustumaan monipuolisesti eri viranomaisten kalustoon ja toimintaan. Mukana mm. Lounais-Suomen poliisi, Satakunnan pelastuslaitos, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Puolustusvoimat / Porin prikaati ja Sotilaskotiyhdistys.

Päivien ohjelmassa on myös lukuisia näytöksiä, joiden aikataulut löydät osoitteesta.

Pelastusharjoitusalueella on koko tapahtuman ajan paljon nähtävää, koettavaa ja kokeiltavaa kaiken ikäisille. Alueella saat suun makeaksi kenttäleipomossa vastaleivotuilla sotkumunkeilla tai jäätelövaunun jätskiannoksella. Tutustu Pehan ohjelmaan täällä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.