Semifinaalikoulutukseen osallistui suuri joukko semifinaalijärjestäjiä ympäri Suomen

Eilen 18.11. suuri joukko Taitaja2022-semifinaalijärjestäjiä kokoontui kouluttautumaan ja miettimään tulevien semifinaalien toteuttamista ja käytännön järjestelyjä.

Jo pelkästään semifinaalikoulutuksessa voi huomata Taitajien olevan koko Suomen ammatillisen koulutuksen sydämessä, kun noin 60 koulutuksenjärjestäjää toteuttaa Taitaja2022-semifinaaleja ympäri Suomea.

Taitaja-semifinaalikoulutuksilla pyritään takaamaan osallistujille positiivinen kilpailukokemus ja kaikille tasapuolinen kilpailuasetelma. Semifinaalit ovat parhaimmillaan hieno tapahtuma ja mahdollisuus järjestävälle oppilaitokselle ja yleisölle.

Semifinaalijärjestäjille sekä semifinaalien osallistujille ja heidän taustaorganisaatioilleen on tuotettu valmista materiaalia mm. opasteiden ja lomakkeiden muodossa sekä markkinointia varten sosiaalisen median kuvia. Materiaalit löytyvät suomenkielisenä täältä ja ruotsinkielisenä täältä. Sosiaalisen median kuvia käyttäessänne muistakaa merkata julkaisuihin @taitaja, jotta voimme jakaa julkaisua uudelleen!

Lajikohtaiset semifinaalisivut julkaistaan Taitaja2022.fi -sivustolla 7.12.2021.

Semifinaalikoulutuksen sisältöä kuvina:

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.