Muutoksia ikärajattomiin lajeihin ja semifinaalirajoituksiin

Kilpailijoiden haku Taitaja2022-tapahtumaan on käynnissä ja ilmoittautuminen semifinaaleihin jatkuu 29.10.2021 saakka. Semifinaalit pidetään oppilaitoksissa ympäri Suomen 31.1.–4.2.2022. Taitaja2022-finaali järjestetään Porissa 16.–19.5.2022.

Lajiohjausryhmien työskentelyn tuloksena yksittäisten lajien järjestelyihin on tullut muutoksia, jotka vaikuttavat semifinaali-ilmoittautumiseen. Kuuden lajin osallistujamäärää semifinaaleihin on rajattu oppilaitoksen toimipisteittäin. Alle on listattu lajit, joita rajoitukset koskevat:

Lisäksi lajiohjausryhmät ovat esittäneet ikärajattomiin lajeihin muutoksia ja tämän johdosta automaalaus ja huonekalupuuseppä –lajit muuttuvat ikärajattomiksi. Taitaja2022-tapahtumassa ikärajattomia lajeja on muutoksen myötä yhteensä seitsemän: automaalaus, CAD-suunnittelu, floristiikka, puhdistuspalvelu, hyvinvointiteknologia, huonekalupuuseppä ja viherrakentaminen.

Alustavat semifinaalijärjestäjät (pdf)

Ilmoittautumisohjeet semifinaaleihin (pdf)

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Katso kaikkien lajien tulokset tästä!

Onnittelut kaikille mitalisteille!

Taitaja2022 Pori -tapahtuman aftermovie on julkaistu

Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön Porin urheilukeskukseen, Isomäkeen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueelle. Tapahtumassa […]

Työniloinen ja lämminhenkinen Taitaja2022-tapahtuma keräsi suuryleisön – KIITOS!

Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisasivat ammattitaidon SM-mitaleista keväisessä Porissa 16.-19.5. […]

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.