Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä:
Taitaja2022
Tiedepuisto 3
28600 Pori
taitaja2022@winnova.fi

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, mitä henkilötietoja ja muita tietoja keräämme Taitaja2022 -verkkosivuston (taitaja2022.fi) kautta.

Noudatamme toiminnassamme tietosuojalainsäädäntöä ja käsittelemme tietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti. Emme tee käyttäjää koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu 14.6.2021.

Tiedot, joita keräämme

Palveluiden käytöstä havainnoidut tiedot

Saatamme kerätä tietoja myös erillisten lomakkeiden kautta (esimerkiksi kyselyt ja ilmoittautumislomakkeet). Kerromme näiden lomakkeiden tietosuojakäytännöistä aina kunkin lomakkeen yhteydessä.

Henkilötietojen vastaanottajat

Henkilötietojen säilyttäminen

Taitaja2022 säilyttää käyttäjän tietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tietoja säilytetään niin kauan, kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi on tarpeen. Poistamme henkilötiedot, kun niiden käsittelyperuste on päättynyt.

Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on lain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme hänestä keränneet. Käyttäjällä on myös oikeus vaatia virheellisen, puutteellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Muutoksia voi tehdä ottamalla yhteyttä yllä mainittuun rekisterinpitäjään.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Taitaja2022 voi tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ilman etukäteistä ilmoitusta.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.