Taitaja2022-Iltatapahtuma

Iltatilaisuus Porin torin Satakieli-lavalla finalisteille huoltajineen.

Maksuton iltatilaisuus on avoin kaikille ohjelmasta kiinnostuneille!

Ohjelma klo 19.00-20.30:

Juontaja Julle Kallio avaa illan
Taikuri Taavi Saarva
Räppäri Souce / Santeri Sario
Mikko Harju
Tilaisuus päättyy

Taikuri Taavi Saarva

Taikuutta 6-vuotiaasta harrastanut ja jo 10-vuotiaana esiintymisen aloittaneen Taavin aiempiin referensseihin kuuluvat ulkomailla esiintymisten lisäksi mm. SkillsFinlandin 20-vuotisgaala ja oman oppilaitoksensa WinNovan Rauman kampuksen avajaistilaisuus. Ammattiin opiskelevien kulttuurikisa SAKUstarsissa hän on voittanut vuosina 2015 ja 2016 talent-osion.

Räppäri Souce alias Santeri Sario

Räppäri Souce alias Santeri Sario on taustaltaan winnovalainen ja SAKUstars-pronssimitalisti vuodelta 2018. Santerilla on myös Taitaja-kokemusta, sillä hänen joukkueensa on päässyt peruskouluaikanaan Taitaja9-finaaliin asti.

Mikko Harju

Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä sekä voimaannuttaa ja koskettaa kuulijoita. Toukokuussa 2018 julkaistun Sinä olet elämä -debyyttialbumin kappaleet ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja.

Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität.

Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu singlet Timantti, Anna mennä lennä, Taikavoimia sekä uusimpana elokuussa julkaistu Meidän puolella. Syksyllä 2020 Mikko Harju osallistui supersuosittuun Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.