Tapahtuma-alue

Tältä sivulta löydät kattavasti tietoa tapahtuma-alueesta ja sen tarjoamista palveluista. Tervetuloa viihtymään kaikille avoimeen ja maksuttomaan Taitaja2022 Pori -tapahtumaan!

Tapahtuma-alueen palvelut:

Lounas

Ravintola Patasydän

Patasydän sijaitsee Isomäki Areenan 3. kerroksessa ja siellä on tarjolla laadukasta lounasta tapahtumaviikolla niin vierailijoille kuin toimijoillekin. Lounas tulee ennakkovarata pe 13.5. klo 12 mennessä, alta löydät tarkemmat ohjeet.

Diakonialaitoksen ruokapalvelut 

Lounaspaikka sijaitsee kivenheiton päässä Karhuhallista. Jos suunnittelette vierailua esimerkiksi kouluryhmän kanssa tapahtumaan, voitte tiedustella täältä lounasmahdollisuutta suuremmallekin porukalle!

Palvelut

Satakunnan Osuuskaupan Oma Kauppa

Oma Kauppa palvelee tapahtumaviikolla Karhuhallin ja harjoitusjäähallin sisäänkäyntien vierustalla. Myynnissä on pientä välipalaa, virvokkeita, makeisia ja muuta naposteltavaa.

Amarillon Grillivaunu

Amarillon Grillivaunu palvelee tapahtumaviikolla nälkäisiä kävijöitä ja toimijoita Karhuhallin ja harjoitusjäähallin sisäänkäyntien vierustalla. Myynnissä on muun muassa ranskalaisia, burgereita, kanakoria, virvokkeita sekä kahvia.

Karhulinnan jäätelö

Palvelee tapahtumaviikolla Karhuhallin välittömässä läheisyydessä myyden herkullisten jäätelöiden makuelämyksiä kävijöille! Tekee laadukkaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista käsin valmistettua jäätelöä Porissa. Karhulinnan jäätelö valmistaa pääasiassa kermajäätelöä, italialaistyylistä gelatoa, maidotonta sorbettia ja kookospohjaista jäätelöä.

Sotilaskodin myyntiauto

Palvelee tapahtumaviikolla ti-ke klo 10-17 ja to klo 9-12 ulkokentällä lajialueiden läheisyydessä. Myyntiauton tarjonnasta löytyy mm. aitoja sotkumunkkeja ja kahvia.

Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueella pääset seuraamaan munkkien valmistusta kenttäolosuhteissa. Kenttäleipomo ja Sotilaskotiyhdistyksen myyntipiste avoinna ti-ke klo 9-17 ja to klo 9-12. Myynnissä sotkumunkkien lisäksi kahvia ja muita virvokkeita sekä grillimakkaraa.

Fastfood Festival Catering Oy

Palvelee tapahtumaviikolla ti-ke klo 10-17 ja to klo 9-12 ulkokentällä lajialueiden läheisyydessä. Tarjonnasta löytyvät herkulliset lettukahvilan tuotteet, muikku- ja lohiannokset, makkarapannu sekä virvokkeita.

Pesäkarhujen kahvio

Pesäkarhujen kahvio Karhuhallin aulassa palvelee kisaviikolla klo 7.30-17.00. Myynnissä kahvin ja virvokkeiden lisäksi pientä suolaista ja makeaa syötävää.

Kaupunkijuna Poritar

Porin kaupunkijuna Poritar kierrättää tapahtumakävijöitä Porin keskusta-alueella ilmaiseksi ti-to. Puolen tunnin ajelut lähtevät nonstopina Isomäen Kaupunkijuna-pysäkiltä (pysäkki P-alueen keskivaiheilla jäähallin puoleisella sivulla).

ti 17.5. klo 9-17 (tauko klo 12.30-13.00)
ke 18.5. klo 9-17 (tauko klo 12.30-13.00)
to 19.5. klo 9-14

Spice Ice -jäätelövaunu

Spice Ice -jäätelöauto Pelastusharjoitusalueella ja Isomäkeen Areenan edessä tiistaista torstaihin.

Biketaxi Pori

Biketaxi aloittaa toimintansa Porissa kesällä 2022. Taitaja2022-tapahtumassa pääset kokemaan ekologisen, sähkökäyttöisen riksan elämyskyydin ennakkoon ja ilmaiseksi! Riksan kyytiin pääset Karhuhallin edustalta info-pisteen vierestä ti ja ke klo 9-17. Biketaxi kyydittää sinua Isomäen tapahtuma-alueella.

Ajosimulaattorit

Testaa taitosi kuljetuslogistiikan ja metsäkoneen käytön ajosimulaattoreilla! Isomäki Areenan aulassa simulaattorit ovat yleisön käytössä ti 17.5. ja ke 18.5. klo 10-17 ja to 19.5. klo 9-12.

  • Kuljetuslogistiikan kaksi Creanexin-simulaattoria. Toista käytetään ajoittain Kuljetuslogistiikan kilpailutehtävään.
  • Metsäkonesimulaattori on koko tapahtuma-ajan yleisön käytössä

Kokoustilat

Lisätietoa

Tapahtuma-alueen kokouspaikat on varattu Taitaja-tapahtumalle 16.-19.5.2022 välisenä aikana. Tapahtuman aikana yrityksesi/yhdistyksesi on mahdollista kokoustaa muun muassa Isomäki Areenalla. Isomäestä löytyy erikokoisia tiloja erilaisiin kokoustarpeisiin. Mikäli tarvitset kokoustilaa tapahtuma-alueelta, ota yhteys salla.pere@winnova.fi. Voit tiedustella meiltä myös muita kokouspaikkoja.

Saapuminen

Kuljetukset ja pysäköinti

Lisätietoa kuljetuksista ja pysäköinnistä löydät tältä sivulta!

Tapahtuma-alueen kartat:


    

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit

  • Skills Finlandin logo, linkki Skills Finlandin verkkosivuille.